Valitse sivu

Seutulippu

Seutulippu

– edullinen ja joustava tapa matkustaa

Matkusta rajattomasti 30 vuorokautta

Seutulippu on kotikuntasi, valtion ja bussiyhtiöiden tarjoama bussikortti. Seutulipulla voit matkustaa täysin rajattomasti kaikissa seutulippualueen linja-autoissa ja voit vaihtaa bussista toiseen täysin vapaasti. Lippu ladataan Matkahuollon bussikortille ja se on käytettävissä heti. Seutulippuun ostetaan voimassaoloaikaa 30 vuorokautta kerrallaan. Seutulipun ensimmäinen lataus ostetaan Matkahuollosta, minkä jälkeen seuraavat lataukset onnistuvat myös busseissa.

Ypäjäläiset voivat hankkia Forssan seudun ja/tai Loimaan seutukunnan seutulipun. Seutulipulla voit matkustaa ilman rajoituksia kaikilla bussien vakiovuoroilla seutulippualueen sisällä 30 vuorokautta. Pikavuorot perivät pikavuorolisän.

Seutulippua voit käyttää sekä seutulippualueen kuntien välillä että niiden sisällä. Forssan seudun seutulippua voit käyttää matkustaessasi Forssan seudun seutulippualueella, johon kuuluvat Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä. Seutulippua voit siis käyttää myös Forssan paikallisbusseissa.

Loimaan seutukunnan seutulippua voit käyttää seutulipun piiriin kuuluvissa kunnissa (ja kuntien välillä), joita ovat Alastaro, Aura, Huittinen, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Mellilä, Oripää, Pöytyä, Tarvasjoki, Vampula, Yläne ja Ypäjä.

Mitä seutulippu maksaa ypäjäläisille?

Loimaan seutukunnan seutulippu 55 euroa

Forssan seudun seutulippu 61 euroa

Ensimmäisellä ostokerralla peritään lisäksi korttimaksu, joka on 6,50 euroa.

Mistä seutulippuja saa?

Seutulippuja myydään Forssan ja Loimaan Matkahuolloissa. Molemmat myyvät sekä Forssan että Loimaan seutulippuja. Seutulippu on henkilökohtainen. Varaudu ensimmäisellä ostokerralla todistamaan henkilöllisyytesi. Lisää matkustusoikeutta voit ladata myös busseissa.

Lisätietoja lipuista, reiteistä ja aikatauluista saa Forssan ja Loimaan Matkahuolloista